NIEUWSBRIEF JUNI 2022


SummerSale

Onze SummerSale is weer van start gegaan!! Om plaats te maken voor alle nieuwe artikelen die in het najaar komen, houden wij deze zomer weer een grote opruiming. Zowel in de winkel als in onze webwinkel zijn diverse artikelen tegen scherpe prijzen te vinden. Maar let op: de uitverkoop-artikelen in onze webwinkel liggen niet tussen de uitverkoop-artikelen in de winkel en andersom.  Zo hebben we in de winkel bijvoorbeeld heel veel scrapbookpapier: nu 50 vel voor € 10,-  en     5 vel Decopatch-papier voor € 1,- en in onze webwinkel zijn op dit moment veel stansen en stempels te vinden.

Wil je iets uit de SummerSale van de webwinkel en ook nog even in onze fysieke winkel komen kijken? Bestel de uitverkoop-artikelen via de website, stuur een mailtje of bel ons, wij verzamelen de artikelen en laten het weten zodra deze voor je klaarliggen.

Voor alle uitverkoop-artikelen geldt OP = OP!

 

Zomersluiting

Deze zomer gaan ook wij eindelijk genieten van een heerlijke vakantie. Wij zijn daarom gesloten van donderdag

23 juni 2022 t/m zaterdag 16 juli 2022. Vanaf dinsdag 19 juli 2022 zijn wij weer geopend.

 

Bestellingen via de webshop
Plaats je een bestelling vóór donderdag 23 juni 2022? Dan verwerken wij je bestelling nog. Let op: kies niet voor afhalen, want dat is pas na 19 juli 2022 weer mogelijk.
 
Heb je een bestelling geplaatst op of na donderdag 23 juni 2022? Dan gaan we deze pas na 19 juli 2022 verwerken.

We hopen je snel weer te begroeten in onze winkel of webshop!