Kalender 2024


We starten weer met het geven van workshops en make & takes. We hebben ons best gedaan om een leuk programma samen te stellen, wat zelfs doorloopt tot in augustus. De workshops en make & takes worden achter in de winkel aan tafel gehouden, waardoor het voor iedereen mogelijk is om mee te doen. Met een maximaal aantal deelnemers van 5 personen hebben we voor iedereen een ruime plek om lekker te kunnen werken.

 

Make & Takes

 Make & Takes zijn miniworkshops waarbij je tegen betaling van een klein bedrag kunt aanschuiven om een leuk project te maken. Een perfecte manier om kennis te maken met de nieuwste materialen en technieken.

De make & takes worden gegeven op vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur. De duur van een make & taken is ca. een half uur tot een uur en hiervoor hoef je je niet in te schrijven. Vind je de make & take leuk en is er een plekje vrij, dan kun je gewoon aanschuiven.

 

Vrijdag 21 juni 2024

Schudkaart

 

Vrijdag 12 juli 2024

Verrassing

 

Vrijdag 2 augustus 2024

Verrassing

 

Vrijdag 23 augustus

Verrassing

 

Workshops

 

Cadeaubox                                                                                               € 37,50 p.p.

Woensdag 26 juni 2024 van 10.00 uur tot 16.30 uur = nog 1 plaats vrij

Donderdag 27 juni 2024 van 10.00 uur tot 16.30 uur

Tijdens deze workshop gaan we een bijzondere cadeaubox maken. Deze box bestaat uit diverse lades en heeft als topper een prachtige easelkaart. Een schitterend cadeau om bijvoorbeeld chocolaatjes of bonbons in weg te geven. Maar zelf houden is natuurlijk ook prima! Dit is een uitgebreide workshop en duurt dan ook één hele dag.

De workshop is inclusief lunch.

 

Zomerse kaarten met Studio Light                                                 € 22,50- p.p.

Woensdag 3 juli 2024 van 13.30 uur tot 16.30 uur = VOL

Donderdag 4 juli 2024 van 13.30 uur tot 16.30 uur = VOL

Tijdens deze workshop gaan we met de stansen van Studio Light leuke, zomerse kaarten maken. Gezellige bloemen en vlinders zorgen voor een vrolijk geheel!

 

Spelregels workshops:

  • De prijs van de workshops is inclusief koffie/thee, iets lekkers en het gebruik van de benodigde materialen. Je hoeft zelf geen materialen mee te nemen, maar je favoriete schaartje of mesje is altijd welkom.
  • De workshops dienen vooraf te worden gereserveerd en betaald, pas dan ben je verzekerd van je plaats. Wil je een plaatsje reserveren? Bel ons op 072 - 5741788 , stuur een mail naar info@paulineshobbyparadijs.nl of vul het contactformulier op deze website in. 
  • De workshops gaan alleen door wanneer er minstens 3 personen aan deelnemen.
  • Vervalt onverhoopt een workshop door onvoldoende deelnemers of andere onvoorziene omstandigheden dan retourneren wij je uiteraard het betaalde bedrag.
  • Verhindering van deelname: tot minimaal 1 week voor aanvang van de workshop retourneren wij je de helft van het betaalde bedrag, maar bij opzegging binnen 1 week voor aanvang van de workshop vindt er geen restitutie van het betaalde bedrag plaats.
  • Voor de workshops geldt: wijzigingen onder voorbehoud!
  • Wil je aan een workshop meedoen, maar komt de dag niet uit. Laat het ons weten, want misschien wordt de workshop ook nog op een andere dag gegeven.